Historie

Werkzaamheden

Bedrijfsauto's

Personenauto's

Locatie

Nieuws

Home

 
Disclaimer
 
Alle informatie op deze website is met zorg samengesteld. Toch is het niet uit te sluiten dat informatie niet juist, onvolledig en/of niet up-to-date is.
Garagebedrijf van Nistelrode is hiervoor niet aansprakelijk.

Alle op deze website aangeboden informatie (tekst, illustraties, bedrijfsnamen, productnamen, logo's etc.) is eigendom van Garagebedrijf van Nistelrode of van de respectievelijke eigenaren. Het is niet toegestaan om informatie welke afkomstig is van deze website zonder voorafgaande schriftelijke toestemming te kopiŽren en/of verspreiden in welke vorm dan ook.

Bezoekers van deze website kunnen op geen enkele wijze rechten ontlenen aan de aangeboden informatie.

Deze website kan links bevatten naar websites die door andere partijen dan Garagebedrijf van Nistelrode worden geŽxploiteerd. Dergelijke links worden uitsluitend voor uw gemak verstrekt. Garagebedrijf van Nistelrode heeft geen zeggenschap over dergelijke websites, en is niet verantwoordelijk voor de inhoud ervan noch voor de links.
Het feit dat Garagebedrijf van Nistelrode links naar dergelijke websites opneemt, impliceert op geen enkele wijze de goedkeuring van Garagebedrijf van Nistelrode van het materiaal op die websites, noch enige associatie met de exploitanten ervan.

Copyright Garagebedrijf van Nistelrode 2000.
Alle rechten voorbehouden.

 
 

 
Garagebedrijf van Nistelrode • Boschdijk 1067 • 5626 AE  Eindhoven
Tel. (040) 262 13 60 • Fax (040) 262 22 17 • E-mail info@garagevannistelrode.nl
 
Disclaimer